Coaching voor bedrijven en organisaties

HR Leads2success is uw HR-partner voor het coachen van teams en werknemers, zodat zij optimaal functioneren, beter onderling communiceren en efficiënter samenwerken.

Personal of individuele coaching

Individuele coachingtrajecten laten werknemers groeien en ontwikkelen in hun functie. Een op maat gemaakt persoonlijke en individuele begeleiding zorgt ervoor dat we professionele doelstellingen bereiken en de persoonlijke effectiviteit maximaliseren. Omdat deze coaching een 1-op-1 traject is, is het rendement hoog en zijn de sessies intensief en doeltreffend.

Team coaching

Deze coaching is gericht op de verbetering van de interne communicatie tussen de teamleden om zo de samenwerking te optimaliseren. We onderzoeken eerst welke doelstellingen moeten worden bereikt. We luisteren naar elk teamlid en op basis daarvan bieden we oefeningen aan die de onderlinge relaties, de communicatie en het vertrouwen versterken. Zo worden de taken, verantwoordelijkheden en functie-invulling verduidelijkt. Dit resulteert in een team dat optimaal functioneert en constructief samenwerkt.

Neem contact met ons op

CONTACTINFORMATIE

[contact-form-7 404 "Not Found"]